Afspraak maken? Bel 085 - 060 77 16

over ons

 

De Boer keukens en interieurs richt zich op maatwerk
met aandacht voor de wensen van de klant.

werkwijze

 

De keuken waarover je droomt, geeft je woning meerwaarde. Die passende, praktische kwaliteitskeuken zorgt voor gezelligheid. Het is het middelpunt in huis en draagt bij aan de leefsfeer. Je keuken is dé plek waar je je goed voelt. Dat is De Boer keukens en interieur.

 

Gratis bezoek aan huis

 

Annemiek staat altijd voor je klaar. Tijdens het kosteloze huisbezoek ziet ze hoe je woont en leeft. Ze ervaart de ruimte zelf, zodat ze ziet welke mogelijkheden deze biedt.

 

3D-ontwerp

 

Een goed advies is de basis van een goede keuze. Annemiek maakt na het huisbezoek gratis een 3D-ontwerp. Zo zie je meteen hoe het gaat worden. Je toekomstige keuken komt helemaal tot leven.

 

Verbouwing en aanpassingen

 

Soms is het praktischer om een deur te verplaatsen, een muurtje te verwijderen of een leiding te verleggen. Met technisch inzicht adviseert De Boer keukens en interieur over de mogelijkheden. Natuurlijk regelt ze ook de juiste vakmensen. Daarvoor maakt ze gebruik van haar uitgebreide netwerk.

 

 

Annemiek van de Molengraft

Binnenhuis adviseur

 

"Mijn liefde voor het vak drijft mij al meer dan 30 jaar".

 

 

Mijn passie voor het vak overbrengen en samen komen tot een geweldig resultaat!

 

We maken uw woning tot een plek waar u graag bent. Een keuken die bij u past, een interieur die naar uw zin is en bij u hoort. En dat alles in een totaal A - Z realisatie.

 

Het liefst houd ik de touwtjes in eigen hand, zodat ik kan zien, dat hetgeen wij samen bedacht hebben, ook zo wordt uitgevoerd. Natuurlijk kan het ook zonder dat en regelt u, na aankoop, zelf de zaken. Wij zorgen dan voor de juiste informatie.

 

In de 30 jaar dat ik mijn passie volg heb ik veel meegemaakt, veel geleerd kan ik beter zeggen. Het helpt mij de dingen nog beter te zien en uit te voeren.

Jacob de Boer

Eigenaar

 

"Alles perfect laten verlopen staat bij mij hoog in het vaandel".

 

 

Dat wat Annemiek met u bedacht aansturen tot een perfecte realisatie. Dat is mijn missie.

 

Ons team van professionals werkt samen het ontwerp uit. Of u nu kiest voor een standaard keuken of een maatwerk keuken uit onze eigen werkplaats, wij omringen het met de grootst mogelijke zorg.

 

Door de mogelijkheden van onze eigen productie kunnen wij u voorzien van elke gewenste vorm of front. Onze eigen mensen monteren bij u thuis en zullen zorgzaam met uw nieuwe aanschaf omgaan. Zij zorgen voor het perfecte eindresultaat, waar u nog jaren zorgeloos van kunt genieten.

 

En mocht er toch een laatje niet zo lekker lopen of moet er een deurtje bijgesteld worden, bel dan gerust, want ook voor de nodige service zijn wij er voor u.